Rooms

Apartament

June 17, 2015
/ / /
Comments Closed

Am conceput acest apartament gandindu-ne la confortul de care aveti nevoie. Acesta ofera un spatiu de locuit placut, functional cu o canapea mare, un dormitor confortabil si doua bai, care va vor face sederea o bucurie. Acesta ofera toate bunurile pe care le veti gasi in orice camera de hotel de tip boutique ca al nostru. Noi credem ca aceasta este cea mai buna solutie, daca planificati un sejur pentru o perioada lunga de timp, si in care poate doriti sa va aduceti si familia. Servicii suplimentare sunt disponibile pentru a se potrivi toate nevoilor dumneavoastra. De asemenea, daca va rezervati apartamentul, WiFi este gratuit!

Read More

Camera Dubla

June 17, 2015
/ / /
Comments Closed

Fie ca sunteti in calatorie de distractie cu un prieten, sau participati la un eveniment cu un coleg, sa impartiti aceeasi camera ar putea fi un lucru bun daca va cazati la un hotel. Am luat acest aspect in considerare si am pregatit paisprezece camere duble, care vor satisface toate nevoile dumneavoastra. Intr-un stil elegant, veti gasi toate facilitatile necesare pentru a avea un sejur placut si relaxant, si suficient de confortabil cu o alta persoana în jurul dumneavoastra.

Nu aveti nevoie sa va faceti griji cu privire la niciun lucru aici, la Hotelul Avis, ne-am ocupat de toate. Verificati lista noastra de facilitati pentru a vedea ca avem o solutie pentru fiecare nevoie exprimata de dumneavoastra!

Read More

Camera Single

June 17, 2015
/ / /
Comments Closed

Stim ca nu este ca acasa, dar asta nu ne-a oprit de la incercarea de a dovedi contrariul. La Avis Hotel Bucuresti veti gasi o selectie de camere single frumoase si confortabile, in care stilul se imbina cu necesitatea si frumusetea fuzioneaza cu eficienta.

Aspectul acestor camere a fost gandit pentru a satisface cele mai inalte standarde: mobilier clasic din lemn, lenjerie de culoare alba, utilitati electrice, Wi-Fi, minibar, posibilitati nationale si internationale de apel telefonic, si o grila completa a canalelor pe televizor LCD.

Read More
top