Restaurant

Vrem sa ne asiguram ca serviciile de alimentatie furnizate de noi nu sunt doar o parte din industria hoteliera. De aceea tratam restaurantul nostru cu distinctie, nu numai pentru clientii hotelului, ci pentru toata lumea care vrea sa se simta distins cu o masa delicioasa, servita cu eleganta într-o locatie eleganta si intima.

O salata nu este doar o gramajoara de legume variate pusa împreuna într-un castron. Trebuie sa fie o declaratie verde de sanatate, frumusete si echilibru de gust. Noi folosim numai ingrediente proaspete pentru a crea combinatii minunate intre gust si efecte vizuale. Puteti sa o mancati ca pe un simplu fel de mancare, sau ca pe o garnitura, dar suntem siguri ca veti aprecia mix-ul exclusiv de arome care va va oferi bucurie si energie, toate combinate într-o masa usoara!

Stiati ca supa servita înainte de felul principal de mancare stimuleaza pofta de mancare? Si ca este unul dintre cele mai vechi feluri de mancare din imprejurimi? Restaurantul nostru serveste supe variate, ciorbe, ciorba de burta, realizate cu grija din unele dintre cele mai delicioase ingrediente care se gasesc pe piata. Desigur, bucatarii nostri au acel special al saselea simt care face acest frumos fel de mâncare o alegere perfecta, atât pentru satisfacerea gustului dar si pentu satietate.

“Se seveste mancare dietetica doar atunci cand astepti sa se prepare friptura.”, a declarat Julia Child, si nu suntem cu totul de acord. Acest fel de mancare este cerut de oameni in repetate randuri. Servim friptura argentiniana de vita , asezonata cu garnitura potrivita si un vin rafinat. Veniti oricând doriti, si gustati! Desigur, sunt disponibile se asemena si alte tipuri de fripturi si carne.

Am putea discuta despre vin de secole ca si vechime; este una dintre cele mai vechi si mai apreciate bautura în istoria omenirii. Tara noastra este binecuvantata cu vreme însorita si dealuri perfecte. De aceea podgoriile românesti ne binecuvânteaza cu unul dintre vinurile cele mai apreciate din întreaga lume. În restaurantul nostru, veti gasi o selectie exclusiva de vinuri nobile românesti, dar si vinuri internationale, precum si alte bauturi alcoolice si cocktail-uri.

Alaturati-va listei noastre de e-mail si obtineti 10% discount pentru prima rezervare

folositi codul: #10%OFF atunci cand faceti rezervarea

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top