SALA DE CONFERINTE

Posibilitatea de a gazdui intalniri mari si evenimente corporative este o alta parte a ofertei noastre. Am incercat sa va facem mai usor, daca aveti nevoie sa organizati o conferinta si toti oaspetii dvs. vin din oras, sau chiar in strainatate. Si credem ca aceasta marfa ar putea fi una dintre cele mai eficiente solutii.

Oferim o sala de conferinte cu o capacitate de 35 de locuri, perfecta pentru intalniri, seminarii sau interviuri. De asemenea, aceasta sala de conferinte poate fi utilizata gratuit daca in timpul evenimentului ati rezervat cel putin 5 camere.

Sala de conferinte are toate marfurile si accesoriile pe care le-ati putea folosi: un proiector video cu ecran de proiectie, flipchart, tabla alba, telefon. Ne place sa asiguram un nivel ridicat de competenta.

Tarifele de inchiriere a salii incep de la 60 de euro pe zi.

Stim cat de importante sunt spiritele bune ale oaspetilor dvs. si ca stresul necesita uneori o mica pauza. La cerere, hotelul nostru poate oferi cafea si bauturi racoritoare in timpul intregului eveniment, precum si micul dejun, pranzul si cina.

Video Proiector
Wireless Gratuit
Ecran Proiector
Flip Chart
White Board
Linie Telefonica
Plata cu card
Locatie Exceptionala

Comments are closed.

top